Døre i høj kvalitet

Vi har en lang historie, inden for moderne produktion af forskellige typer døre til diverse byggerier. Det gælder både til det private hjem og til det industrielle byggeri.

En dør er ikke blot en dør. Derfor er det essentielt, at du har et stort fokus på, hvor døren skal være, og hvor iøjnefaldende du ønsker, den skal være.

Så hvis du har brug for en ny facadedør, en kipskydedør, en terrassedør eller måske en foldedør, står vi klar til at løse opgaven.

Dansk produceret kvalitet

Fælles for vore boligdøre er, at de alle er i danskproduceret kvalitet, der overholder nutidens krav til et moderne byggeri.

Miljø- og energibesparende

Hos Ventisol arbejder vi ligeledes med en miljøskånende produktion og en energibesparende forarbejdning. Det er også din garanti for, at produktionen af dine døre skåner miljøet på bedst mulige vis – så når du beundrer din nye, smukke dør, kan du gøre det med god samvittighed.

Læs mere

VÆLG DE RIGTIGE DØRE TIL DIT HJEM

Terrassedøre

Terrassedøre

Ventisol a/s tilbyder flere muligheder for terrassedøre. Du kan vælge at få en indadgående drejekip-terrassedør, hvor princippet er det samme som i et drejekip-vindue, eller du kan vælge at få en ind- eller udadgående terrassedør med en isoleret alu bundtrin.

De ind– og udadgående terrassedøre med alu bundtrin er med et paskvilgreb med indbygget grebsbremse og på udvendig side er der et fingerskålgreb.

Der er mulighed for at få et paskvilgreb med en nøgle eller få monteret en Ruko cylinder, hvis man ønsker at øge sikkerheden.

Ens for dem alle er, at de er udført som rammedøre med glas og/eller fyldning, der kan inddeles med sprosser som du måtte ønske det.

Facadedøre

Facadedøre – indad- eller udadgående

Facadedøre er udført som rammedøre med glas og/eller fyldning, der kan inddeles med vandrette og lodrette sprosser. Der findes utroligt mange muligheder for udformningen, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen.

Facadedøren er forsynet med 4 lukkepunkter i grebssiden, samt en falle/riglelås, hvor fallen er virksom ved normal betjening af døren. De øvrige lukkepunkter aktiveres ved at løfte grebet opad, og herefter kan døren aflåses.

Som standard leveres døren med dørgreb og langskilt, samt en 6-stiftet Ruko cylinder med knop på indvendig side og nøgle til udvendig side.

Kipskydedør

Kipskydedør

En kipskydedør består af en fast og en ”skydende” del. I den ”skydende” del, dørrammen, er funktionen fra et drejekip-vindue, hvor dørrammen kan sættes i kipstilling og rummet ventileres.

Ved vandret stilling af grebet, udskydes rammen forneden og skydes herefter til siden. Ved lukning gøres dette blot i modsat rækkefølge.

Det er selvfølgelig også muligt at få kipskydedøren i farvet udførelse og med sprosser.

Foldedør

Dør, som foldes til siden

En foldedør består af x-antal dørrammer, der foldes enten til den ene eller anden side indad i rummet.

I den ene side kan dørrammen også stå alene og bruges som en almindelig terrassedør – det afhænger af bredden og antal fold i foldedøren.

Hvor mange dørrammer, der kan være i foldedøren, afhænger af bredden på foldedøren.

Døre i høj kvalitet

Hos Ventisol har vi mange års erfaring med at producere døre – og naturligvis er de alle af den bedst mulige kvalitet. Uanset om du har brug for en facadedør, en kipskydedør, en terrassedør eller noget helt fjerde, så står vi klar til at løse opgaven.

En dør er ikke blot en dør. Naturligvis har alle døre det samme formål, men derudover er alt fra design, farve, type, funktionalitet m.m. forskelligt. Det betyder ligeledes, at der er mange vigtige overvejelser at gøre sig, når du skal bestille en ny dør.

Send os en mail info@ventisol.dk
Giv' os et kald 98 98 16 75
Besøg vores kontor Nordre Ringvej 9, 9760 Vrå

Hos VENTISOL er visionen Klar
– vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun én eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre,
så det er oftest en stor beslutning der skal tages.
Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information
og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have.
Og tøv endelig ikke med at kontakte os
– alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
      Calculate Shipping