Garanti

Terrassedør dobbelt

Medlem af VinduesIndustrien

Ventisol a/s er medlem af VinduesIndustrien, og de DVV-mærkede vinduer og døre, du køber hos os, er derfor dækket af VinduesIndustriens garantiordning. Det vil sige at skulle der vise sig fabrikations- eller materialefejl ved et produkt inden for fem år efter levering, er vi forpligtet til at udbedre disse eller levere et nyt produkt.

Som overbygning til garantierklæringen har VinduesIndustrien etableret en garantisikringsordning, som betyder, at private forbrugere er sikret for op til kr. 200.000, hvis en leverandør ikke kan eller vil leve op til sine garantiforpligtelser.

Det er endvidere muligt at klage til Byggeriets Ankenævn, hvis en leverandør har afvist at behandle en reklamation. VinduesIndustriens medlemmer er alle forpligtet til af følge afgørelser truffet af Byggeriets ankenævn.

Læs Garantierklæring

DVV – Dansk Vindues Verifikation

Ventisol a/s er tilsluttet Dansk Vindues Verifikation (DVV), der har til formål at sikre slutbrugerne et kvalitetsprodukt med en garanteret lang holdbarhed og med alle myndighedskrav opfyldt.

En tilslutning til DVV betyder, at det hvert år systematisk kontrolleres, om virksomheden og virksomhedens produkter opfylder kravene som formuleret i “De Tekniske Bestemmelser for DVV”, der er udarbejdet af eksperter fra VinduesIndustrien og Teknologisk Institut.

Der kan findes mange flere og vigtige informationer om Dansk Vindues Verifikation på hjemmesiden. Klik på knappen nedenfor!

DVV-ORDNINGEN

CE-mærket – hvad betyder det?

Fra den 1. februar 2010 skal alle vinduer og yderdøre, der bringes på markedet i hele EU, være CE-mærket.

Uanset standarden er det dog kun et lovkrav at deklarere de egenskaber, der er reguleret ved lov i det land, hvor produktet markedføres. For vinduer og yderdøre som markedsføres i Danmark er der lov om, at man skal deklarere produkternes energiegenskaber, som krævet i Bygningsreglementet.

CE-mærket angiver ydeevner såsom energiegenskaber, luft- og vandtæthed m.m. og kan bruges til at sammenligne producenternes produkter. Med CE-mærkningen sikrer man, at ydeevnen er bestemt på det samme grundlag i hele EU.

CE-mærket er ikke et “kvalitetsmærke” i gængs forstand – det fremhæver ikke det ene produkt frem for det andet, idet alle produkter skal have et CE-mærke. Ligeledes stiller CE-mærkningen ikke, som DVV, krav til forarbejdning, overfladebehandling, finish m.m.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
      Calculate Shipping