Service

Din service

Ved reklamationer, bedes du kontakte os enten på telefon 98981675 eller på mailen info@ventisol.dk. Send meget gerne billeder af reklamationen på mail og husk at oplyse ordrenummer, så vi i samarbejde med vores servicemand kan sørge for at udbedre fejlen.

Vi gør opmærksom på, at fejlagtig montage af nye vinduer og døre kan forårsage funktionsproblemer, hvilket ikke er omfattet garantien. Hvis dette er tilfældet, vil vores servicemand selvfølgelig gerne hjælpe med at udbedre fejlen, men efterfølgende vil der blive sendt en faktura for forbrugt tid.

For at undgå fejl og mangler, der kan opstå pga. fejlagtig montage, henviser vi til vores montagevejledning. Hvis du har spørgsmål til montagen, er du også altid meget velkommen til at ringe til os.

Trænger dine vinduer og døre til det helt store servicetjek, hvor de bliver renset med et specialplejemiddel til PVC elementer og beslag og tætninger gennemgås og smøres, sender vi gerne vores servicemand forbi.

Ring eller skriv gerne og få et uforpligtende tilbud på et servicetjek af vores servicemand eller læs mere om hvordan man vedligeholder sine PVC vinduer og døre her.

Reservedele

Vores servicemand kan selvfølgelig også bestilles til udskiftning af sliddele på ældre vinduer og døre. Det kan være et slutblik, en låsekasse, et hjørnebeslag – eller et greb eller en cylinder, der er slidt op efter mange års brug.

Hvis der sidder ventil i dine vinduer, kan det også være, at den udvendige del trænger til at blive udskiftet efter mange års vind og vejr.

I de fleste tilfælde kan man også selv udskifte reservedelene.

Der findes efterhånden mange typer beslag og tætningslister til både vores og andre vinduer og døre, derfor vil vi gerne du sender billeder på mailen info@ventisol.dk, så kan vi nemmere hjælpe med noget tilsvarende.

Og glem endelig ikke, at du i vores åbningstid også altid er velkommen på vores fabrik i Vrå. Har du det udtjente beslag med, finder vi gerne et nyt til dig.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom
      Calculate Shipping